Ekonomist28- Birine yazmistim az önce kopyaladim onu yapistiricam😬
bende önceden gastrit vardı hamileliğimde de midem iyice hassaslaştı bulantı yanma hissettim en ufak bulantıda da istifra ettim 4.haftadan 14.haftaya kadar 9-12 hafta arası hariç neredeyse her gün yasadim. Çay 1 bardaktan sonrası beni rahatsız ediyordu bazen 1 bardak bile o yüzden çay kahveyi o haftalarda tamamen kaldırdım onun gibi ne rahatsiz ediyorsa aynı şekilde. Sık sık ama azar azar yedim yatağın kenarında tuzlu bulundurdum sabahları yataktan kalkmadan önce yedim biraz yatıp yavaşça kalktım mide yanması hissettiğimde çiğ badem tükettim bir de soğuk süt.Bunlar en aza indirdi böyle dikkat ettiğim gunleri rahat geçirdim kesmese de azalttı tabi bazen midemi kötü hissettim yine o zamanlar da gece yatmadan önce prilam içtim ya da gun içinde 1 tane attığım oldu . Ablam da sabahları mango yiyormuş bulantisini azaltiyormuş.Ayrıca sodanın içine çok minik taze zencefil rendelemek de bulantini hafifletir bunu da çok geç keşfettim midem hafif bulanıyordu ve kesmişti. Hamilelikte çok az miktar zencefilin zararı yok fazlasının var ama. Çok minik rendeliyorsun zaten sodaya uzmanların hamilelikte önerdiği miktarın da azı . Muz da iyi geliyor