mercimegin_annesiii Sizce silik çizgi mi ovulasyonda çift çizgi olunca erken gebelik testi yaptım böyle çıktı
mercimegin_annesiii vascenceloss yok 5 gün var değişik öğrendim gibi oldu Ovülasyon yapıyordum 2-3 gün arayla tekrar iki çizgi gösterince erken gebelik yaptım bu akşam bu attığım Ovülasyon
Mzgnn0234 mercimegin_annesiii bence de var gibi koyulaşmayı takip et canım. Yarın ilk idrarla kaset yap. İnsallah güzel haber alirsin.
vascenceloss mercimegin_annesiii bildiğim kadarıyla 5 gün kala bu kadar koyu olmaz ovülasyon, inşallah gebesindir canım🥹💖
Akseec mercimegin_annesiii hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla gel 💓 ben gecikmeyi beklerim varsa
mercimegin_annesiii Akseec eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden bide çalıştığım için öğrenmem lazım ☺️
Akseec mercimegin_annesiii bence pozitifsin sennnn😍 öğren canım bana da haber ver bende haber vericem😍 ismini ss aldım belli olunca etiketlicem seni benimde senin gibi ovulasyonlarım koyu çıkıyo ondan yapmıştım🥰
mercimegin_annesiii vascenceloss bende öyle anladım yani silik çıktı dün Ovülasyon daha silik olmasını beklerken kopkoyu olunca şüphelendim açıkçası inş hayırlısı olur teşekkür ederim çok 🥰
mercimegin_annesiii Akseec yaaaa hadi inş canım ikimizde güzel haber alalım yarım sabah haber veririm bende ss aldım seni 😍