momssssss Merhaba ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bebeğim ultrasonda 24+1 çıkıyor ve 685 gr 10 gün geride 15 gün ve sonrası gelişme geriliği oluyor dedi 1 aydır gribim iyilesemiyorum idrar yolu enfeksiyonum var ondan da geride olabilir diye düşünüyorum dr 2 sebebi var ya genetik minyon olur bebek yada kordondan bebeğe kan akışı yavaş gidiyordur ki bu durum tehlikeli eğer öyle olursa erken doğumla bebeği almak zorunda kalırız dedi şimdilik takip edelim aradaki fark açılacak mi duzene girecek mi diye dedi böyle bir durum yaşayan varmı aramızda?
Zehramom momssssss cnm bnde enfeksiyon geçiriyorum ama yememe çok dikkat ediyorum sende muhakkak süt muz tüketmeye çalış zorlada olsa
efsanee_ momssssss 23. Haftada 568 gr.dı 25 girdik 3kg aldım bende. İnş bebegin zamanında sağlıcakla gelir canım
momssssss Ama benim öyle değil canım hamileligimin ilk 3 ayında 1 hafta önden gidiyordu sonra eşitledi son aydır da hep 1 hafta geriden geliyordu bu hafta gittim 10 gun olmuş
Kahramanlar Bende 26 haftalığım 23 haftamda 750 gramdı dr yavaş kilo alıyor ama iyi dedi bende 6 kilo aldım inşallah erken gelmez sola doğru yat protein içerikli beslen mümkün ise sabahları 2 yumurta ye dedi dr bana
momssssss Bana daha gelişme geriliği değil 15 günden sonra oluyor dedi nasıl beslenmeliyim dedim beslenmeyle hiç ilgisi yok senin yapabileceğin hiçbirşey yok ya genetik minyon olur bebek yada kordondan bebeğe kan akışı yavaş gidiyordur ki bu durum tehlikeli eğer öyle olursa erken doğumla bebeği almak zorunda kalırız dedi şimdilik takip edelim aradaki fark açılacak mi duzene girecek mi diye dedi