Fenci_9 simdi şöyle anlatayim biraz uzun olucak ama ilk dogumumda sanci ve su gelisiyle gittim 2 cm acikligim vardi ama su geldigi icin cocuk susuz kalmadan dogsun diye suni taktilar 16 saat cektim ilk dogum bide zaten uzun suruyormus normalde de suni sanci fena bisey yani normalde sanci kasilma normalde girip cikan bisey bes dakka da olsa nefes alip sakinlesiyorsun ama suni boyle degil suni siddetleniyor nefesini kesiyor sonra hafifliyor ama sanci cekmeye devam ediyorsun ikinci dogumumda da fitil uygun gorduler fitil atildi bu fitilin ise yaramasi bebege ve bunyeye bagli 1 saat de sure bilir 20 saatde 24 saat vakti var ise yaramasi icin dediler oncelikle fitili attilar baya iteledi resmen fitil dedigim de kablomsu bisi di bu bildigimiz sabun gibi olanlardan degil tuhaf ti yani neyse bu fitil rahmi olgunlastirip yumusatarak kendi dogal sancini baslatiyormus dogal sanci daha kolay geldi bana yani once adet sancisi gibi hafif hafif basladi girdi cikti 10 dk 20 dk da bir duzensiz baslayip duzene girdi ama ciktigi gibi rahatliyosun yuruyosun dinleniyosun surekli sanci cekmek surekli cabalatiyor daha yoruluyor insan normalde suni de daha gucsuz kaldigin icin yoruluyorsun sanci cekmekten ve dogru ikinamaya biliyosun gucun tukenebiliyor ama kendi sancinda aralarda dinlendigin icin sureci daha kolay atlatiyorsun umarim yeterli cevap vermisim dir ❤️