tuuba__sarac 9 haftalik hamileyim acıkıyorum acıktığımda da midem bulanıyor yemek yiyorum o zaman da aynı, bütün yemek kokularindan iğreniyorum. Aç da gezilmiyor hamilelik çileye dönüştü arkadaşlar 😌 siz ne yapıyorsunuz var mı benim gibi olan..
ruzgar_bulut_ tuuba__sarac prilam için gece yatmadan 2 tane cok cok etkili. Ben gunduz icmiyorum acayip derecede uyku yapiyo ama gece icince sorun olmuyo. Butun gun de rahat rahat istediginiz herseyi yiyip icebiliyosunuz
daisymom_99 tuuba__sarac vallahi aynı canım sabah uyanıyorum direkt banyoya🥺 açken bulanıyor diye yiyorum bu seferde yine midem bulanıyor içimde kötü bir hissiyat böyle sıkıntı çöküyor bulantı gelince hiçde geçmiyo
Mrsz tuuba__sarac ben 17 hafta olacak bu hafta inan ancak azalmaya başladı .Senin haftalarını hafızamdan sildim çok zor haftalar biraz dayanırsan 20. Haftaya kadar büyük çoğunlukla bitiyor 14 ten sonra da hafiflemeler başlıyor.benim 17 de başladı hafiflemeler buna da şükür .Allah daha iyi eder inşallah
yagmurandrmk tuuba__sarac bir buçuk ay boyunca sürekli midem bulandı ve çubuk kraker tarzı kuru şeylerle sadece ekmekle falan karnımı doyurdum kokmayan şeyler tüketmeye çalıştım şu an 17. haftadayım kokan şeylerden hala rahatsız oluyorum mide bulantınızı çok zor biliyorum ama unutmaya çalışın ve hiçbir şekilde mide ilacı bulantı ilacı hiçbir şey içmedim kusmayı aklıma getirmedim kendimi oyalayarak mide bulantımı unutmaya çalıştım
tuuba__sarac ruzgar_bulut_ prilam gece yatmadan 1 tane içiyorum ama öğleden sonra yine kötü oluyorum kusmami engelliyor ama bulantiyi degil.. uyku yapıyor çok bir de, bulanti hayatımın bir parçası oldu kraker, leblebi yiyordum bir ara onlardan da tiksinme geldi.. inşallah geçer
tuuba__sarac daisymom_99 12.haftayi bekliyorum inşallah o zamana biraz rahatlarım siz kacinci haftadasiniz ?
daisymom_99 tuuba__sarac 5+6 olduk ben diğer gebeliğimde böyle olmamıştım çok zormuş bulantı inşalah geçer 12ye az kalmış senin darısı bana 🥺🥰
Subal 13. Haftaya kadar idare edin kızlar sonra geçiyor Allahın izniyle. Sabahları uyanır uyanmaz kahvaltnizı yapmanz gerekiyor ve uzun süre kendinizi aç bırakmayın o da bulantı yapyor. Haşlanmış patates ve peynir çok iyi geliyordu bana size de iyi gelen neyse onları yemeye çalışın. 20. Haftadan selamlar 😄😄❤️
daisymom_99 Subal nasıl yiyordun ki ben elimle yaptığım yada hazırladığım hiç bir şeyi yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum sadece bulantı gecsin die bir kaşık bal alıyorum o kadr, ama çok açım canım istiyor ama içim almıyor tarif edilemez yani Allah yardım etsin biran önce grçsin istiyorum 🥺🤦🏻♀️
tuuba__sarac Subal haslanmis sade makarna ve beyaz peynir su an başlıca besinlerim 😄 diğer şeylere de zorluyorum kendimi mecbur
tuuba__sarac daisymom_99 amin canım 6.7. Haftalar benim en yoğun mide bulantisi olduğu haftalardi.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🩷🩵
Subal daisymom_99 haklısın bende öyleydim ama kendimi bi şekilde toparlamaya çalıştım öğürsemde girdim o mutfağa öğürdğm an çıktım tekrar girdim pes etmeyin evlatlarımz için iyi olmak zorundayz🥲❤️❤️ kaşarlı tostta çok iyi geliyor tavsiye edeyim unutmusum🤩🤩
tuuba__sarac dozkaraca ben de öyle düşünüyorum arada inanın ama şükredip bu günlerde geçecek diyorum, çünkü keşke hamile olsam da midem bulansa diyen o kadar insan var ki eminim..
tuuba__sarac Bu benim ikinci hamileligim kızımdayken de bulanti çok çektim ama arada kusar rahatlardim bunda kusma yok ama mide bulantisi hep var, prilam gün içinde içsem iyice uyku yapar diye korkuyorum.
cetinbebek tuuba__sarac 14. Haftamdaym azalmayi birak artarak devam ediyor bulantı prilami deneyeceğim bende artk