Betul29 evet canım hatırlıyorum tabi bahsederim,rutin kontrole gittim 39+3 de yatış verdi doktor bebeğimin kilosu gelişimi iyiydi çok şükür artık dogurtalim seni dedi beklemeye gerek yok yatış verdi yatış katına çıktım saat 11 falandı kan aldılar bir sürü damar yolu açtılar odaya geçtim sonra iki kişilik odalar bu arada ben normale hazırlamıştım kendimi aslında suni verirler diye düşündüm sonra çatı muayenesi oldum bir kere de nst de sancım çıktı açıklık baktılar ama yoktu ne suni verdiler nede bir bilgi öylece bekledim ama bebeğimin kilosu olduğu için normal istemedim sonradan doktora söylediğimde de bakarız dedi perinatolog bakıyor bu arada sonra geldi seni sezeryana alicam sabaha kalmadan dedi bunu da benden başka biri yapmaz haberin olsun dedi tabi ben nasıl seviniyorum sonra ameliyata girdim çok güzel di spinal oldum bu arada çok da memnun kaldım ameliyat sırasında fotoğraflarımızı çektiler kızımla doktor sürekli sohbet ediyor seninle çok ilgilierdi hemşireler doktorlar çok güzel bir süreç yaşadım darısı basina insAllah 🌸