Handeli TayMer doktorum bana ishali kessin diye yazmıştı kabızlık yapıyor çünkü ayrıca erken Doğuma sebep oluyor ishal doktorum öyle söylemişti
TayMer Eda0509 anladım canım yani 3 gündür devam ediyor ilaca başladığımdan beri acaba ilaçla ilgilimidr diye düşündüm
Aybuke5 TayMer bende 31 haftalık hamileyim 1 haftadır ishalim doktorum ilaç verdi reflor diye onu kullanıyorum paZartesiye kadar geçmezse doktoruma söylüycem büyük abdest için test yapcaklar inşAllah geçer bi sorun olmaz korkuyorummbende
Gzmmtrkmn TayMer yapti malesef. Efermag da kullaniyorum o yapiyordur diye dusundum icmedim birkac gun ama gecmedi. Sanirim progestan yapiyor 😨
TayMer Eda0509 anladım canım biraz daha devam ederse doktoruma da danısıcam çok rahatsız ediyor erken doğum riskimde var karın ağrısı canımı yakıyor
TayMer Handeli 😓 ben en iyisi doktorumu arayayım yarın hatta direk kontrole gideyim zaten doğum riskim var sancılarım çıkmıştı 😓
AyseNurv Ayy canım bende progestan kullanıyorum bende de başladı demek ondan olablirmiş hatta çok afedersiniz acı bir şey yemişim gibi acım da var ishal olmama rağmen progestandan olablir mi siz de oldu mu öyle
TayMer AyseNurv ilaca başladığımdan beri var canım bende de olabiliyormuş öyle diyorlar ama kabızlık yazıyor yan etkileri de de
Ssraa Eğer kullanmak istersen, karanfil yutabilirsin bir kaç tane. Çok çok iyi geliyor yıllardır uygularız😁
TayMer Ssraa deneyeyim canım 🙂 valla geçsin de artık yolculukta yapıcam sıkıntı olur diye endişeleniyorum