hulya10 kayamommyy bebek kalsiyumu sizin vücudunuzdan alır kemikleriniz dişleriniz zayıflar neden almak istemiyorsunuz
hulya10 bingaling562 magnezyumu kramp ve ağrılar için veriyorlar diye biliyorum bebek için gerekli mi ben kendim istemiştim öyle vermişti
kayamommyy bingaling562 ya aslında kalsiyum alıyorum ama şöyle bir sıkıntı var hatta doktorda buna çok şaşırdı magnezyum magnorm kullanıyorum ben ne zaman bulup içsem vücuduma kramp giriyor ne zaman İçmesem kramp girmiyor çok değişik yani ama maalesef kan değerlerim düşük magnezyum çok düşük ondan merak ettim
kayamommyy hulya10 kalsiyum alıyorumda magnezyum almak istemiyorum ya alınca kramp giriyo 😀almayınca kramp girmiyo ama değerim düşük malesef napıcam bilmiyorum 🥲
hulya10 kayamommyy ben migren için istemiştim o şekilde yazmıştı ama alsam da kramp ya da ağrı oluyor bende de 😄
gkms 15 haftalık olduk 4 farklı doktora gittim folik ve omegadan devam dediler tahlil verin ona göre kullanın eksik olmadığı sürece gıdalardan alıyorsanız sorun olmaz yoğurt et süt yumurta tüketebiliyorsanız ne ala 🌸