sym_yc [silindi] yaa hiç korkmayın ben anestezisiz yaptım hiç de acımadı istanbuldaysanız hsm radyoloji çok iyi hiç canım acımadı 15 dk sürdü sadece
[silindi] sym_yc eruzurma gidicem ya keşke İstanbul olaydı Siz öyle dediğiniz için biraz rahatldm teşekkür ediyorum 🌼
sym_yc [silindi] tüp bebekle hamile kaldım 5+1 şu an hiç bir belirti yok bazen kaşınma diyorum bazen de korkuyorum 😅
[silindi] sym_yc Ben senin postunu okumuştum çok duygulandım o zaman Hayırlı olsun 💕🧿 Daha erken ya belirti için inşallah sağlıklı ilerler🦋
sym_yc [silindi] benim hiç canım acımamıştı beni de çok korkuttular ama hiç dedikleri gibi olmadı teknoloji gelişti artık sizde rahat olun❤️
Kelebekkkk34 [silindi] kızz yok korkma yorumlar benide korkutmuştu anestezi olmadan çekindim 5 dkkada bitiyo zaten aşko biraz şiddetli regl sancısı gibi dayanılmayacak kadar bişey yok bence yani boşuna anestezi alıyolar
[silindi] Kelebekkkk34 Devlet hastanesinde mi çektin ne zaman çektin bu arada inşallah hayrını görürsün ♥️🌸
Kelebekkkk34 [silindi] evet canım devlet hastanesinde çektim çok şükür temiz çıktı darısı başına inşallah 🥰 4-5 ay oldu çekileli