Tbrk Kizlar cok korkuyorum ya, gece tuvalete kalktim camasirimda iki damla sulu koyi kahve akinti gordum, yatmadan oncede bebegin hareketlerini resmen rahimde hissettim😣😣😣
Ozlmozn Bende dünden beri bebegimi resmen rahimden çıkacak gibi hissediyorum 32+3 haftaligim korkuyorum bende sen hemen doktora git cnm
ZeynepFatih Canım telaşlanma İnşaAllah nişan değildir belki de çok yorulduğundan filan olabilir hemde minnoşun hareket ediyormuş içini ferah tut haberdar et bizi de doktordan gelince
Tbrk ZeynepFatih bilmiyorum aksam baya zorlamisti sanki rahimden cikcak gibi, o yuzden mi kanama oldu acaba. Haber vericem
GufranGngrDrz Kahverengi olunca sakıncalı durum oluyormuş nişana benzetiyolarmış bende dün öğrendim daha ihmal etme hemen doktora git erken daha en azından müdahale edebilirler bebeği içerde tutabilmek için
Tbrk Gittim kizlar, bebekte bi sknti yoktu erken dogum olucagini sanmiyorum ama sen yinede istirahat et dedi, igne vurdurdu iki doz. Sanirim ciger gelistirici igne😣
ZeynepFatih Tbrk çok geçmiş olsun canım ya 😔 çok şükür bebeğinde birşey yokmuş bol bol istirahat et birdaha leke gelmesin diye vurmuş da olabilir telaş yapma 🤗