melikeyimmmmm Fatimanur bir kızım var 3 yaşını doldurdu 24 haftalık hamileyim bir oğlum olacak 🥹😍 korku dolu heyecan dolu günler geçiriyorum nasıl olacak diye 😂😂
AybarsUmay_ Deryakrdg evet bi kaç kere sancım çıktı nst de bi gece hastanede yattım ciğer geliştirici flaan vuruldu 35. Haftada 37+2 de alıcak doktorum nasipse
Anensinkuzusu_35 Fatimanur benimde bir kızım var 13+6 haftalığız iki hafta sonra cinsiyet öğreneceğiz☺
Fatimanur Anensinkuzusu_35 ayy ne güzel ne hissediyorsun anneler hisseder hep benim tüm tahminlerim kızımda tutmuştu 😄😄
Fatimanur Yazmelegi_ ne güzel canım bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi :) yok canım kayseriliyim ama almanyadayım ben
duygu_aslan43 Fatimanur merhaba 2.gebeliğim benimde 1 kızım var 3.5 yaşında şimdi 2.ye de kız bebişe hamileyim 23+3 günlük gebeyim 😊😊
geleneksel1annem senay122 amin hepimiz saplıcakla alalım kucağımıza 🌸 ben de 13. Haftada öğrendim ve aynı şeyi demişti Dr yanılmadı😍😍
ikincibahar_08 gizemce93 ben sırf bu yüzden bekledim bu zamana kadar ne yalan söyleyeyim şimdi kendi kendime diyorum marta kadar kızım okuma yazmaya geçer bebek öyle doğar diğer türlü biraz zor olur gerçekten 😔