annee45 Fatimanur bir oğlum var 1 yaş 2 aylık 13 haftalık da hamileyim düşük riski var bakalım ne olacak 🥰
elrahe08 Fatimanur benimki sezeryan bir kızım var rabbim nasip ederse bir oğlum da olsun isterim ama rabbim ne verse güzeldir 🥰
kizinaasikanne Fatimanur selam 31 aylık bir kızım var😍❤️🥰 14 haftalık gebeyim inşallah bir de oğlum olucak ❤️
Nurgul1010 Fatimanur merhabalar canım benımde 10 yasında kızım var 30+5 haftalıkda ogluma hamıleyım cok az kaldı stres vs hersey var hergun yatakdan bugun hastayım sankı dıyerek kalkıyorum
Ftm7 Fatimanur ben de ikinci bebişime hamileyim☺️ 16 aylık bir kızım var. Şimdi oğlumu bekliyorum 27 haftalığız. Plansız oldu ikinci bebiş🫠
Miniginannesiiii1111 Fatimanur 5 yaşında oğlum var 33+1 haftalık hamileyim ikincide erkek ❣️ sağ salim vakitli gelsinler inşallah
Sdt Fatimanur 2. Gebeliğim 6 yaşında oğlum var ve ikinci oğluma 38 haftalık hamileyim inşallah 2 Ekim günü oğlumu kucağıma alacağım 😊
1devaannesi Fatimanur Y ay ay maşallah umarım vaktinde gelirler sağlıcakla bakalım bizi neler bekliyor