Merveozyilmaz Selam kızlar kullandığınız park beşik veya ana kucaklarında memnuniyetinizi ve özelliklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🤗 ben ikisinden birinde sallama özelliği olsun istiyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
inlilyd Merveozyilmaz ben park yatak aldım prego san diego markasını sallanma özelliği de var ama anne yanı olma özelliği yok ben hem kullanım hem de hafifliği açısından aldım başka yatak almadım çünkü çocuklar 2 3 yaşına kadar kullanabiliyor park yatağı ve bi yere gittiğinde yanında götürebilirsin çocukta yerini yadırgamaz rahat ederim diye aldım☺️
Mamoste12 Merveozyilmaz e bebekten baby plus park yatak almıştık geçen haftalarda ilk beşiğimiz bu arada bugün kurduk , kurulumu kolayeı güzel duruyor kullanmak nasip olur inşallah 🥰
myangelson Merveozyilmaz park yatak Elele bonte aldım memnunum ana kucağı almadım beşiğin kendisinin vardı ama oğlum sevmedi yatmadı içinde
Neslibt72 Merveozyilmaz ben ikea klasik beyaz kademeli beşiğini kullandım iki yaşa kadar gayette memnun kaldım. Sallanan olarakta babybjörnleri tercih edebilirsiniz muadilleride olur ilk zamanlar çok iş görüyor onlarda uyuyolar bile sallana sallana
1kovakizi Ben park beşiği sallamalı aldım sallamalı ana kucağını çoğu bebek sevmiyormuş onu öyle almjcam
Merveozyilmaz inlilyd anne yanı olmaması zorlar mı acaba sezeryan olucam 😏 park yatak gerçekten uzun kullanım oluyor bu arada bu benim ikinci fakt her şeyi dağıtmıştım 😂
Beys42 Ben anne yanı park yatağı elele madre alıcam yakında. Ana kucağını da elektrikli olanları hiç önermiyorlar. Bebekten bebeğe değişiyor gerçi. Ama ben almayacağım. Merfbaby veya ohyo markasının ana kucağını almayı düşünüyorum.
Merveozyilmaz Beys42 benimde aklımda elele var canım ana kucağı için soyledigin markalara da bakacağım çok teşekkür ederim 😇
Merveozyilmaz 1kovakizi kullandınız mı henüz bekliyor musunuz 🤗 mamma bana da çok dediler ama sallanma özellikli olsa daha mı iyi diyorum bilemedim
myangelson Merveozyilmaz evet ben çok beğenerek aldım. Normal yataklara göre de boyutu büyük biraz 70×120
melsaanne Merveozyilmaz park beşiğimiz yoyko 2.5 yıl kullandık şimdi yeni doğacak bebeğim içinde kullanacağım çok memnunum, ana kucağı da mamma markası aldım ama henüz denemedim güzel geldi🥰