Minikkkk_0 Kızlar burunlarım tıkalı boğazım ağrıyor bütün vücudum çok acıyor doktora gitmedim ilaçta kullanmak istemiyorum başına gelen varmı evde neler iyi gelir özellikle vücut ağrısına
Turuncukelebek Minikkkk_0 valla şuan 27 haftalık hamileyim aynı durumdayım ateşim yok Allah’tan ama çok halsizim mecbur ev halkına yemek yapıyorum her fırsatta uzanıp dinleniyorum bol c vitamini al besinlerden
ysmnsen Minikkkk_0 ben dün kontrole gittim 12 haftalık hamileyim ben de doktor özellikle sordum asla bir şey olmayacağını söyledi nane limon zencefil ve ihlamur tüketebilirsin hamilelikte
Minikkkk_0 Gencbirannis sipariş verdim sıcak su limon bal yapıp içicem ama vücut ağrım beni bitiriyor sırtlarım boynum çok kötü vicks kullanabilir miyim bilmiyorum
zynpdrsn Bende senin gibiyim bol bol portakal mandalina ye su iç ve dinlen ateşin çıkmasın dikkat et ben dayanamayıp doktoruma gittim bol su içip dinlenmemi önerdi. Umarım kısa sürede atlatırız
Minikkkk_0 zynpdrsn ay öyle yapıcam bakalım da vücut ağrısı beni çok bitiriyor sırtlarım acıyor boynumu sağa sola zor döndürüyorum vicks kullanabilir miyim acaba