emine717_ 1devaannesi Canım vitamin değerlerine baktirip eksiklik varsa b 12 ve d vit kullanabilirsin ama mutalak eksiklik varsa kullan özellik d vit hormon olduğu için fazlası zarar olur onun haricinde magnezyum çinko kullanabilirsin . Ben pcos için pholicaps inositol kullanıyorum. Benim değerlerim çok düşük çıktığı için b 12 ve d3k2 bunlara destek vermek için de balık yağı (OMEGA 3 ) alıyorum. İnositolün ikinci kutusuna başladım. İlk paket bittigi gün adet bitiminden sonra 19. Güne denkgeldi ve ben o gün yumurtlama gördüm öncesinde yumurtlama görmemiştim3 aydır ovulasyon kullanıyorum 3. Ayda yani inositole başladığım ay yumurtlama gördüm ve çok mutlu oldum tavsiye ederim 🌸
Akar06elif06 1devaannesi folik asit doktor önermişti keseyi görmeye gittiğimde sordu evet yeni başladım dedim gebelık düşünüyorsan 3 ay önce başla dedi canım bu arada pcosluyum
ezgi3452 1devaannesi Ben Omega3 kullanmaya başladıktan bir ay sonra gebe kalmıştım. Ondan öncesinde 7-8 ay gebelik olmamisti. Doktoruma gittiğimde sormustum o da çok etkili tabiki gebelik için demişti
Miracle_1 Combiinol vermişti doktorum bir de prowomen act almıştım bitince ona başlayacağım tekrardan
1devaannesi emine717_ ben bütün değerlerime 6 ay içinde 2,3 kez baktırdım hwmsi çok iyi sadece biraz b12 düşük okadar çık birde kolesterol hafif yüksekti
dilan128_ Benim de pocs um var adet bittikten sonra 15 gün sabah akşam aç soğan kürü yapıp içtim doktora gittim doktor şaşırdı dedi hem resmin temizlenmiş hemde kistlerin azalmış bu ay yapmadım filin cektim ama tekrar yapacam sanada tavsiye ederim canım
dilan128_ 1devaannesi tadı biraz değişik ama alışınca çay tadı veriyor inanki sen bir iki bardak dan sonra alışırsın sabah aç 2 bardak suya 1 soğanı 4 böl kulan 10 dakika yada beş dakika kaynat iç sabah akşam 15 gün boyunca kulan benin arkadaşlarım da kullandılar çok şükür hepsi de hamile kaldılar kuru incir suyu da var ama ben hiç kullanmadım çok ısrar ediyor lar belki bu ayda incir suyunu kullanırım
emine717_ 1devaannesi pcos için inositol kullanabilir i zaman canım inositol için bı vitamin eksikliğine gerek yok yumurtlamayi desteklemek için kullanıyorum ben
1devaannesi emine717_ tmaam cnm ohalde Ben folik asit birde bundan alayimmi gerçi 3 ünde randevum var ama
emine717_ 1devaannesi ben bu ay inositolun çok faydasını gördüğümu düşünüyorum 3 aydır testle yumurtlamayi yakalamay çalışıyodum yumurtlama göremedim bile ama kullanmaya başladığım ay yumurtlama gördüm daha ince olmayıp da şuan değişen tek şey inositoldü henüz gebelik var ki yok mu bilmiyorum günüm gelmedi ama yumurta da benim için çok büyük bir yenilik 🌸🥲
Deletedmom_787 Bu ay omega 3, koenzim q10, magnezyuma başladım 5-6 aydır da folik asit kullanıyorum. Geçen ay başladık denemeye maalesef hamile kalamadım, bu ay nolur bilmiyorum ama yine umudum yok gibi 🥺🥺🙏🏻
1devaannesi Deletedmom_787 yaa inşallah en güzel haberlerin gelir bende folik aside ve inositola , birde omegaya baslim