mor_menekse1 ikiprensannesii_ yapılması lazımdı sorsaydiniz keşke hemşirenize bazilari aramıyor yoğunluktan unutuyorlar benim 20+6 da oldu bir buçuk aya gel ikinci dozu yapalım dedi
Ellasu mor_menekse1 Nursevv Nursevv Doktorunuza sordunuz mu ben sordum gerekli yaptırman lazım dedi kabul etmedi başka doktora sordum oda kabul etmedi şu ben yaptirmicam doktorumda gerekli görmedi diyenleri merak ediyorum nerden nasıl buluyorlar öyle doktorları
ikiprensannesii_ @“mor_menekse1”#p38069154vala hiç sormadım dedim numaramı aldıkları için herhalde çağırırlar dedim ki onların aramaları gerek sanki
mor_menekse1 ikiprensannesii_ ewt aramlaari gerekiyor ama kim işini doğru düzgün yapyor ki benide aramadilar ilaç yazmaya giderken hatırlatım gün verdi aç gel kan alinicak yapariz aşını da dedi siz sorun en iyisi
Nursevv mor_menekse1 yaptırmayacağım paslı aletle gitmesinler ameliyatı ayağımıza çivi battıktan sonra vuruyorlar ya iğneyi
ikiprensannesii_ mor_menekse1 inşallah Ekim 5 te kalp atışını dinlicekler sağlık ocağında ozman solerim teşekkür ederim 🥰
Ellasu Kabiyra00 waala bende istemiyorum aslında doktora sordum gerekli dedi yaptırman lazım dedi napcam bilmiyorum
mor_menekse1 Ellasu bnde hiç bilmiyorum 😂 banda yaptır dedi iki hatta 3 doktor ki zaten yaptırma taraftariyim sezeryanla olucak bu bebeğimde şifa olsun bize yaptır sende ben birinci dozu oldum 27 de ikinci yapilicak