cute_rabbit Reglıma bir gün kala korunmasız ilişki yaşadım ve şuan iki gün geciktim regla yakın çok düşük bi ihtimali diyorlar ama forumlarda okudukça ümitlendim bi de gecikince acaba dedim böyle bişi başınıza geldi mi y da duydunuz mu🥹😂
Yenibirannee cute_rabbit benim 3. gebeliğim reglye 2 gün kala prezervatifle hamile kaldım söyleyeceklerim bu kadar 🥹
cute_rabbit [silindi] yaaa ama yumurtlama günleri bitmiş olmuyor mu bu geç döllenme muhabbetleri bu gibi durumlardan mı çıkıyor acaba 🤔😂
cute_rabbit Yenibirannee ayy inanmıyorum korunduğunuz halde bir de 🫢🫢Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ Gerçekten nasip yanii biz de hep korunuyorduk gelecek ay çalışmalara başlama kararı almıştık regla son iki gün kala spontane bi ilişki oldu bişi olmaz diye korunmadık hiç olma ihtimali düşünmedim
Bussam cute_rabbit inşallah gönlünüze göre olur zaten ne zaman umutsuz aklınızda olmaz piskolojisine dalsanız o arada oluyor benimde 1 hafta kala yumurtlama günü geçtikten sonra kaldım geç döllenme oluştu eğer kanda çıkar 6-7 haftalarfa kese görünmedi diye kürtaj derlerse muhakkak bekle 10. Haftada kese oluştu 12 de kalp atışı duymuştuk kızımız olmuştu doktorlara kalsa 7. Haftada kürtaj yapacaklardı kan testlerinde beta düzenli artış gösteriyorsa bekleyin genelde 2 günde 2 katı değerlere denk geliyor
[silindi] cute_rabbit kuzenim bu şekilde hamile kalmıştı kuzum ama geç döllenme bu mu bilmiyorum 😂 kafanda o düşünce yokken olduysa hele daha yüksek ihtimal diye biliyorum
deletedmom43191 cute_rabbit ne alaka canim daha 7 8 gun olmadi mi iliski 😆 iliski olunur olunmaz saniyede bebek olmuyo ki
cute_rabbit [silindi] eyvahh evet o düşünce yoktu 😂 ashshsha e peki ne zaman test yapamalıyım adet olmazsam 😂😂
gulayaxa [silindi] ya kuzeninizin bebeği kısmıydı acaba genelde adete yakın ilişkiye girersen kız yumurtlama gününde erkek diyorlar
cute_rabbit deletedmom43191 hahahaha zaten evet öyledir 😂😂 biyolojik açıdan aklım almıyor eğer olursa yumurtlama zamanı geçmiş nasıl olur gerçekten Allahın takdiri olcak
cute_rabbit AlyAysEymen teşekkür ederim içimden hiç hamileyim diye geçmiyor ama merak işte umarım geç yumurtlama felan değildir 😅
Seyda-06 cute_rabbit ben döngüme güvendiğim için 3 yıl bu şekilde korunduğum oldu ama asla olmaz diyemezsin 1 aylık düzensizliğe bakar bazen 2 kez yumurtlama olabilir bazen geç olur çok sakıncalı bi korunma yöntemi 🤣
cute_rabbit Seyda-06 Uuuuuu eğer hamile değilsem bir daha bu strese girmemek için bu yöntemi kullanmıcam 😂😂
Seyda-06 cute_rabbit kaç kez yüreğimi ağzıma getirdi bu durum ama fizyolojim sağolsun koyvermedi beni 🤣