nisakayas Merhaba herkese, o pembe doktorun yazdığı demir ilacı benim mideme cok dokundu içemedim. Daha sonra bitkisel ücretli bir şey verdi oda dokundu sanırım çünkü 19+2 içince kusuyorum. Böyle olan ve başka alternatif üreten varmı?
Serivebebegi nisakayas ben de yutamadığım için midem bulanıyordu çok kötüydü daha sonra Fertamir diye toz bir ilaç verdi suyla karıştırıp içiyorum tadı bildiğimiz toz nazo gibi beni asla rahatsız etmiyor isterseniz Dr onu yazabilir 🌸
Eyllullu nisakayas bende orofren hic yan etki yapmadı nerdeyse ama sonra baska bir ilac verdi mahvoldum. Galiba kisiden kisiye degisiyor
inlilyd nisakayas ben solgarın demir vitaminini kullanıyorum hiçbi sorun yaşamadım önceden devletin verdiğini kullanıyordum aşırı rahatsız ediyordu ama solgar çok iyi geldi bi dene istersen
nisakayas Evet muhtemelen, bende pancar tozu duydum. Tamamen bitkisel vir yerden sipariş ettim çevremde kullanan varmış. Deneyeceğim
Bbgg 1aleynax ay o bana nasıl dokunuyor ben ilk 3 ay istirfra ettim içim dışıma çıkmıştı sonra mide bulantısı geçti dedim o hapa başladık onu kustuktan sonra ağızda bir koku tat oluyor anlatamam … böyle felaket bir şey olamaz🤐🤐🤐 yarından itibaren kahvaltıdan 2 saat sonra kullanmaya başlayacağım yoksa çok bulantı yapıyor
mcrukiye @nisakayas ya cnm benide çok rahatsız ediyor kan ilaçları aşırı midemi bulandırıyor ağzıma koyduğum an yutkunamiyorum geri çıkarıyorum hapı ağzımdan
ekimkizcesi Ben ilk vegan içerikli bir demir ilacı kullanıyordum. Ama hamilelikte yeterli olmuyormuş o. Sonradan çok halsizliğim oldu kan seviyem çok düştü. Eğer aşırı düşük olursa son aylarda serum takviyesi yapıyorlarmış elhamdülillah ona gerek kalmadı doktorun yazdığını kullanmaya başladım ama 7.ayda doktorum eğer bu şekilde sezeryana girersen senin için çok tehlikeli demişti.