Gul1402 havucbjk 31+5 den merhaba.. artik zorlamaya başladı matematik öğretmeniyim. Çocukların bazen sorularına bile tahammülüm olmuyor artik😄
Busraaaakkk havucbjk 14+6 haftalık gebeyim masa başı çalışıyorum zorlanmıyorum çok şükür, ilerleyen haftalarda nasıl olur bilemedim 🤷🏻♀️
Mstefe havucbjk 26. Hafta ve cidden bırak 37. haftayı direkt 32 gelsin ayrılayım diye gün sayıyorum 😅
havucbjk Gul1402 maşallah bende 23+5 waffle dükkanım var gece geç saatte kadar dükkanda oluyorum yoruyor 😭
havucbjk Busraaaakkk bende 6 ay başındayım zman gectikce zorlanmalar agirlasmalar uyuşuk hareketler basliyo yataktan zor kalkiyorum bazen 😂😂
arilanki_ 15+2 haftalığım. makine mühendisiyim masa başı çalışıyorum. sırt ağrılarım başladı onun dışında rahat geçiyor ☺
Mstefe havucbjk bebeğin eşi ön duvarda dedi doktor ama hissediliyor tabii 🫠 daha çok aşağıda hissediyorum
Kubra960 havucbjk 12+1 olduk. Sosyal hizmet uzmanıyım. İlk başlarda incelemeye gittiğim evlerde rahatsız oluyordum o yüzden bir süre izin kullandım. Haftaya işe devam 😇
havucbjk Kubra960 Kubra960 rabbim utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İstanbul damisiniz sizde