Beyzaknr Arkadaşlar acil yardım edin Eskişehir’de iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum var mı öneriniz özel olursa daha iyi olur
mrs_mert Beyzaknr merhaba ben Anadolu hastanesi Safiye hanıma gidiyorum. İlk doğumum da orada oldu ve memnun kalmıştım ebelerden de. Arkadaşlarım da ümit Hastanesi’nde dilek hanıma gittiler bi tanesi de sanırım murat beydi ve gayet memnunlardı
ozlemeslemgoktug Beyzaknr Eskişehir Anadolu Hastanesinde Derya Öztürk Kenar ve Burak Kenar var Ben samsunluyum burdan gittiler muhteşem bir doktor ikiside mutlaka tavsiye ederim şans vermelisiniz.
Miranne Beyzaknr bende burda bekleyeyim Kocaeli’nde doğuracaktım ama işler karıştı muhtemelen Eskişehir’de doğum olacak
mrs_mert Beyzaknr bildiğim kadarıyla yok. Bekarken mine hanıma gitmiştim ama doğum konusunda bişey diyemem. Doktorların isimlerini aratıp yorumları okuyabilirsiniz
ozlemeslemgoktug Beyzaknr evet gerçekten o kadar tatlı dilliler o kadar anlayislilardi ki bence bişey kaybetmezssiniz deneyin mutlaka zaten ikisi karı koca tek kelimeyle muhteşemler benim üçüncü doğumum ben öyle doktora hiç denk gelmedim
Havva426 Acıbadem de Gizem Kaplan da çok iyi biz çok memnunuz gerek güler yüzü gerek ilgisi bi hamile için inanılmaz iyi geliyor