bsibel Ben 21 haftalik kız bebek bekliyorum ama hala hissedemedim siz ne zaman hissettiniz anne adayları 😕
Mavideniz26 bsibel bende 17 haftalıgım bu hafta hissetmeye başladım çok hareketli kız bebek bekliyoruz
biryazgecesiii bsibel ben 14. haftada hissetmeye başlamıştım. Böyle ara ara gelen pıt pıt atma hali gibiydi. Şimdi 16+4’üm çok şükür her gün hissediyorum sürekli dönüyor gibi içeride.
Zeynepnazlikarayel bsibel 15 haftalık gebeyim ilk gebeliğim gün içinde 3-4 kere hissediyorum herkeste farklı oluyormuş ama
annelikyolculugumm Kız bebek 16+0 da hissetmeye başladım 16+2de kontrolde doktora nerede hissettigimi gosterdim tam olarak hareketleri dedi :) kilo ve göbek bölgesindeki yağ etkiliyormuş sanırım ama 22 24ten sonra hisseden de çok var
bsibel annelikyolculugumm umarım bende kısa zamanda hissederim bir gebelik kaybim var o yüzden tedirgin oldum
bsibel Ben geçen hafta bir kere hissettim gibi oldu ondan sonra hiç daha ses seda yok 2812 ben hala hissedemedim tedirgin oldum ondan
2812 bsibel inan ben de öyleyim 20+3 te vs daha çok hissediyordum bilmiyorum ama bu aralar baya sessiz yani benim plasantsm önde onun da etkisi var