Minikcivciviimm Kızlar daha 18deyim ama belim ağrıyor benden kaynakı zaten çok sağlıklı bir belim yoktu ağrımaya çok müsait bu hamile yastıklarından alacağım. Bi şöyle u şeklinde uzun olanlar var birde iki taraftan bel destekli olanlar var hangisini önerirsiniz?
Papatyaaam1 Minikcivciviimm ben u olanı aldım o kadar rahat ettım ki hatta gece bazen eşimin altından alıyorum o benden daha çok sevdı hem belını desgeklıyor hem bacak arana koyabılıyosun çok rahat
Minikcivciviimm Papatyaaam1 kararsiz kaldim bende bel destekli olandan mi alsam u olandan mi alsam diye
annelikyolculugumm Ben de U olandan aldım haftam ilerleyince bir de ayağımın altında yüksek silikon yastık koydum 😂 yatağın yarısı yastık şu an örtü örtünce altinda 2 kişi var gibi ahshsjsj ama anca rahat ettim
Minikcivciviimm annelikyolculugumm hahaha o kadar iyi anlıyorum ki benimde belde sıkıntı var ağrı yapıyor yani ben şimdilik normal yastiklardan koyuyordum ama kararsiz kaldim o bel destekliden mi alsam u olanlardan mi alsam diye
annelikyolculugumm Minikcivciviimm eğer çok rahatsız ediyorsa ben kesinlikle u tavsiye ederim çünkü aynı anda hem bacaginizin arasına hem sırtınıza hem karnınıza destek veriyor. İçinde yatiyorsunuz çünkü eşiniz bundan belki rahatsız olur da bir kaç ay idare edecek artık 😂😂 benimki arada diyor artık yastıkla değil karımla yatmak istiyorum temas zor ahsjsjdj
Minikcivciviimm annelikyolculugumm hahaahahahaha son kısma koptum 😀😀😃 tamam o zaman u şeklinde olanlardan alayım bende