Benimennembirmelek Merhaba kızlar kurutma makinesi almak istiyorum trendyol’dan alan var mı hangi markayı önerirsiniz
Ebruas Benimennembirmelek 3 yıl önce altus marka almıştım arçelik gelip kurulum yaptı ama resmi disbirütör garantili olmasına mutlaka dikkat edin. Horoz lojistik getirmişti ürünü hala kullanıyorum.
Cekonomiiisstt Benimennembirmelek ben 3 yıl önce Vestel almıştım ve hiçbir problem yaşamadım kurulumu hemen yaptılar
Hllylkc Benimennembirmelek Bende geçen yıl Bosch marka aldım çok memnunum Tedarik eden firma vs de iyiydi
meliiissss Benimennembirmelek bende 1.5 sene oluyor trendyoldan alalı altus Al 91 Ic ısı pompalı kurutma makinesinden almıştım satıcı mediamarktdı çok memnunum kargo sürecinde de kurulum sırasında da hiçbir sorun yaşamadım
Benimennembirmelek Ebruas tşk ederim cvpladığın için senin dediğin marka trendyolda en çok satanlarda 9 kilo mu senin ki
Bimiyendis Benimennembirmelek evet ama 2 yıl kadar oldu, satıcının yorumlarını falan okuyarak almıştım, kurulumda vs. Herhangi bir sorun yaşamadım. Mağazadan daha ucuza geldi
Sultansultis powertec aldım kuaförler hep ondan kullanıyor çok güçlü üflüyor 2 senedir kullanıyorum sorun olmadı, 3 ısı 3 hız kademesi var gayet iyi
Sydaglsen Benimennembirmelek almadım ama size tavsiyem hangi şehirde yaşıyorsanız en fazla 3 saat uzaklıkta bi şehirden alın yada aynı yerde bulursanız daha iyi tabi kargocular anasını ağlatıyorlar makinenin