Fatmafatmaa Bende Batın Alp 💙 koymayı düşünüyorum. Batın Allah’ın ismi ağır gelir diyorlar araştırıp ona göre koyucam
ilaydaad23 Bir oglum var 3 yasinda adı Bekir Eymen 34+4 haftalik gebeyim ikinci oğluşumun adinida aybars koyucaz insallah ❤
SerminMutlu Ozan💙 herkes biliyordur anlamini saniyorum :) saglikla gelsin oglusum ve bütün bebeler insallah🙏🙏
Eylul0212 SerminMutlu o kadar saçma sapan farklı olma kaygısıyla konulan isimler var ki. İnsanlara hayret ediyorum . Sizin koyacağınız isim çok güzel adıyla yaşasın inşallah ❤ bende erkek olursa demir kız olursa asya koymayı düşünüyorum ❤🙏
Baharbhar Yiğit Eren ve uras isimleri arasındayım. Arden aren Kayra isimleri de güzel isimler. Kayra bende çoğu yerde caiz değil koymayın okuyunca vazgeçmiştim
SerminMutlu Eylul0212 bende bazen burda hic duymadigim isimler duyuyorum ama yine de anne babanin karari adiyla yasasin minikler çok.tesekkur ederiz 🙏 asyayi cok begenirim kizim olsa dusunurdum cinsiyeti belli olmadimi henüz ?
Tubamsl Ben Kayra çok istedim ama kızda da kullanılıyormuş vazgeçtim 🥺 Şimdi aklımızda bir kaç isim var... Oğulcan, Oğuz, Sarp, Kaan, Almir 💙