rrr-arra https://photos.app.goo.gl/QajNieJM7vg1h9Xh9 Kızlar iki tane düşüğüm var. Pıhtılaşma sonucum böyle gelmiş. İğne yada hapa gerekli olmadığını ama önlem amaçlı kullanabileceğimi söyledi. Hamile değilim bu arada. Bi bakabilirmisiniz sonuçlara. Henüz kendi doktoruma göstermedim
visnelicheescake rrr-arra Yani pek anlamam ama önlem amaçlı kullandirsalar iyi olur en azından Allah’ım yaşatmasın tabikide bir daha ama anlamış olursun sorunun ne olduğunu benim sağlıklı bir gebelik sonrası iki kaybım oldu pıhtılaşmam varmış iğne kullanıyorum
Bebegimgeliyor10 rrr-arra canım bence değerlerin normal benim 2 heterozihit 1 homozigot vardı özellikle faktör v önemli diyorlar o benim yukksek düzeydeydi bu değerlerle hamile kalamazsin dediler bana Yaklaşık 1 sene hamilelik öncesinde ecopirin kullandırdilar hamile kaldım bebeği goruncede iğneye başladık hem iğne hem ecopirin devam ediyorum 10 hafta olduk şükür 🥰ama senin hepsinde normal çıkmış doktorun daha iyi bilir tabi 🥰
meryys rrr-arra Benimde bu genler heterozigot geldi, perinatoloji uzmanıda gerek yok ama önlem amaçlı ecopirin başlayalım dedi 7 haftalık hamileyim bir kalp durması sonrası kurtajim var. Genetik doktoru da tamamen karşı kan sulandiricilara. Ortak fikir yok bu konuda🤷♀️ Bu mthfr 677 için folik asiti bırakma dedi
rrr-arra Bebegimgeliyor10 Allah bağışlasın , sağ salim kucağına al inşallah 🌸🤍 bakalım doktorum ne önericek yarın göstericem. Teşekkür ederim 🥰
rrr-arra Moz bende araştırdığımda hep iğne önerilmiş , ama genetik doktorum gerekli olmadığını söylüyor. Hematolojiye ve daha kadın doğumcuya sonucu göstermedim. Yarın inşallah, teşekkür ederim 🌸🤍
rrr-arra meryys folik asit kullanıyorum uzun zamandır ama b12 de bu durumda önemli diye okudum bilmiyorum artık doktor karar vericek , ama dediğin gibi genetikçiler daha yüzeysel bakıyor olaya hayırlısı bakalım. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌸🤍
anneoluyorummm103 rrr-arra 2 düşük varsa bence doktora kullanmak istediğini söyle tedbir amaçlı istiyorum de
rrr-arra anneoluyorummm103 bende öyle düşünüyorum önlemimi alayım tekrar başıma böyle bişey gelsin istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🤍
bsrm rrr-arra benimde sizin gibi homozigot değilde heterizigot ayri lupusta pozitif ben kan sulandirici iğne kullaniyorim hapa gerek duymadi. Devlet hastanesinde ki doktorlar genelde gerek görmüyor ama özelde ki doktorlar igneye basliyolar hemen