elsa1218 Kayseride genetik test verdik ama biz başka şehirde yaşıyoruz eşimin işinden dolayı da yakın zaman da gitmemiz mümkün değil. E nabızda da bu sonuç görünmüyor. Başka hangi şekilde öğrenebiliriz bilgisi olan var mı?
brokenangel35 elsa1218 genelde kvkk gereği sadece siz kendiniz gidip alabiliyorsunuz. Genetik testlerini e nabiz veya herhangi bir sisteme yuklemiyorlar. Cogu hastane bu sekilde ancak o kurumla konusun belki yardımcı olurlar
edaspnc elsa1218 Belki hastanenin sitesinde laboratuvar sonuçlarında gösterebilir ordan bir kontrol edin.
visnelicheescake elsa1218 onu sadece hastaneden gidip alabiliyorsunuz maalesef e nabizda yüklemiyorlar🥲
visnelicheescake ecenin_annesi anne ve babadan alınan kan ile genentiklerinde bir problem var mı diye yapılan testtir genelde 2-3 gebelik kayiplarinda yapılır kadında ekstra olarak kan pıhtılaşmasına bakılır .
elsa1218 visnelicheescake evet ömrümüzün sonuna kadar da saklamamız gerekiyormuş, umarım izin alabilir de gideriz. Teşekkürler ☺️
akst elsa1218 eğer e nabıza düştüyse ve açılmıyprsa mutlaka laboratuvar sonuçlarımda vardır ben o şekilde görenilmiştim hastanenin sonuç sayfasına bakın tekrar
Baloglus akst Teşekkür ederim size 1,5 aydır tahlil sonucu bekliyorum sabırsızlıkla mesaj gelecek demişlerdi. 1 ay önce raporlanmış dediğiniz şekilde sonucuma ulaştım🙏
Baloglus akst Pıhtılaşma testi sonucum görünüyor maalesef pıhtılaşma çıkmış sanırım bakalım yarın hastaneyle görüşüp göstereceğim
Sinem011 elsa1218 sonuclarinizi aldınız mı genetik testi dış labaratuar olduğu için kağıt olarak size veriyor ve sizin kimliğiniz gibi başka kopyası yok siz onları saklıyorsunuz