elif457_ kızlar 18 haftalık gebeyim bikaç gündür vajinal mantar basladı ne yapabilirim yada ne kullanmak gerekir bilen vars yazarsa sevinirim doktorum izinde ulaşamadım
Leyli44 elif457_ benimki başlayınca fitil olmadan geçmiyor ama deneyip test ettiğim şu ki iç çamaşırı kuru tutmak bol su içmek ve şekerli paketli gıdalardan uzak durmak iyi geliyor stresten uzak durman lazım
Melek2806 elif457_ fitil ve krem ile kurtuldum tamamen çok yayılmadan başka doktora gidin bence zaten verilen ilaçlar belli. Ne kadar yayılırsa o kadar uzun sürer kurtulması. Şekerli ve mayalı şeylerin arttırdığını biliyorum ben de. Ayrıca kuru tutmak çok önemli hatta duştan sonra fön makinesinin düşük ayarında kurut da demişti doktorum
Melek2806 elif457_ ilaçlar hamileliğe uygun aksine ilaç kullanmazsanız ilerledikçe sizi daha çok sıkıntıya sokar. Aşağıda birisi yazmış ben de o krem ve fitili kullandım ama sizin daha hafifse sadece fitil ya da sadece krem de yeterli olabilir
ylnydgd Travazol krem ve gyno ile başlayan bir fitil kullandım. Fitil bittiğiinde geçti. İç çamaşırlarını ütüledim, günde en az 2 kere değiştirdim ve hep kuru tuttum
ylnydgd elif457_ onu atıp uyuyun bittiğinde geçmiş oluyor bir de iç çamaşırını ütüleyin ve gün içinde değiştirin.