esraefmk Kızlar merhaba bir sorum olacaktı ilk bebeğim 35 haftalık doğdu gündüz ntsye girdim sancım falan hiç bir şeyim yoktu gecesine suyum geldi normal doğum yaptım. Şimdi 2. ye hamileyim 32. Haftamdayım acaba buda erken doğar mı diye korkuyorum. İlk bebeğim 2 hafta önden gidiyordu boy kilo olarak ama bu normal haftasıyla uyumlu yani kilo olarak ilkinden daha zayıf acaba buda mı erken gelir başınıza böyle bir şey geldi mi biraz endişeliyim açıkçası doktor da bişey diyemiyor hazırlıklı ol erken de gelebilir abisi gibi dedi 1. nin erken doğma sebeplerini de bilmedikleri için yorum yapamiyorlar size danışmak istedim yardımcı olur musunuz 🩵
Yenibirannee esraefmk benim başıma gelmedi ama arkadaşımda aynısını yaşadı ilk erken doğum yaptı suyu geldiği için ikinci bebeğine hamile doktor önlem amaçlı progestan başladı gebeliğinin başından beri aynı doktora gidiyoruz yani tedbir amaçlı bir önlem almalıydı doktorunuz bence umarım vaktinde sağlıkla gelir 🌸
Asya1122 esraefmk ilk kızım 34 haftalık doğdu ikincisi 38+2 de planlı sezaryenle oldu bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Bebegim3444 esraefmk ilk dogumumu 33. Haftamda yaptım bi anda Benmde ikizlerden birinin suyu bitti ama ikinci doğumu 38. Haftamda yaptım.
esraefmk esraefmk Yenibirannee anladım ben ilk başlarda kullanmıştım progestan şimdilik doktor bişey demedi bakalim bir hafta sonra ki kontrolde ne diycek yanıtınız için teşekkür ederim 🥰
esraefmk Asya1122 yaa maşaAllah Allah’ım sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin size ♥️ inşaallah çok teşekkür ederim 🥰
esraefmk Bebegim3444 ayy şu an içim biraz daha rahatladı yorumlarınız sayesinde çok teşekkür ederim 🥰
Sonic Ilkını 34.haftada dogurmustum ıkınci de oyle olur dıye sızın gibi cok korktum ve hep o haftayı gecmeyı bekledım benım için mılat gibiydi cok şükür 38.haftaya geldım korkmayın ınsallah zamanında gelir bebegıniz bır rısk belırtılmedıyse ılkınde kanama su gelmesı vardı cunku bende ve o haftaya kadar hep evde yattım
esraefmk Sonic yok çok şükür hiç bir risk belirtilmedi şimdilik insaAllah benimkide zamanında sağlıklı sıhhatli olur 🤲🏻
SuEr_Tu1512 esraefmk Benimde ilk oğlum 35.haftada sancımın gelmesiyle sezeryan doğum yaptım. Bu seferki oğluma da 34+2 haftalık hamileyim, dünden beri aşırı bel ağrım, mide bulantım ve kusmam var. Yarın gidicem doktora bu da erken doğar diye korkuyorum 😟
esraefmk Ayy inanın sizi ben çok iyi anlıyorum bende de 2 gündür aşırı bel ağrısı var nerdeyse yürümeyecek kadar acaba normal mi insaAllah sağ salim ve vaktinde kucagimiza alırız bebişlerimizi
_gmzenur_ esraefmk 1. Bebeğim 35 haftalık doğdu 2. Bebeğim 36 haftalık doğdu ikisinin de gelişimleri öndeydi 2 hafta sıkıntı yaşamadım o yüzden şu anda 3.hamileyim 38+1 haftalığız hiç gelecek gibi durmuyor bu 😂 o yüzden farklı olabiliyor her hamilelik canım.
esraefmk _gmzenur_ maşaAllah Rabbim daha da iyi etsin 3. Bebişi de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰
SuEr_Tu1512 esraefmk Çok şükür 36yız bugün, tekrar kontrolüm var. Kusma hariç şikayetler devam ediyor
esraefmk SuEr_Tu1512 çok şükür çok şükür canım rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin