Muazzez5050 Gene hayal kırıklığı evde test yaptım negatif neden olmuyor Allahım sen affet artık çok ağırıma gidiyor kızlar 😭😭
Muazzez5050 Muazzez5050 4 yıllık evliyim Son 14 aydır gebelik istiyoruz bu süreçte 1 kimyasal 1 kürtaj , kürtajdan sonra 1 kimyasal daha geçirdim 😭😭 aylardır olmuyor 😭😭
Mutlubiriol Muazzez5050 Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Öyle güzel haberler alın ki bütün bu yaşadıklarınızı unuttursunuz inşallah 🙏
rabiatr Benim de bat 2 Ekim ama çok erken yapmışsınız bence ayın 29 ü 30 u gibi yapmayı düşünüyorum ben
Muazzez5050 rabiatr kasık ve bel ağrım vardı yapmak istedim ama çıkmadı bilmiyorum ki erken mi yaptım düşük yaptığım gebeliğimde adetten 7 gün önce öğrenmiştim
Muazzez5050 rabiatr önceki düşük yaptığım gebelikte 7 gün önce öğrenince bunda da bel ve kasık ağrım olunca yaptım ama bilmiyorum artık 😭
anonimhesapp Kime söylesem isyan etme diyor ama elimde değil çevremden akrabalardan haber duymaktan yoruldum. Ben kimyasal bile yaşamadım o çizgiyi hiç göremedim bile. Çok zoruma gidiyor çok
Muazzez5050 anonimhesapp o kadar iyi anlıyorum ki seni isyan etmek değilde insanız bizde nefsimiz neden olmuyor diye sorgulatıyor Göz pınarlarım kurudu ağlamaktan 😔😔 ama vardır Allahın bi bildiği elden bir şey gelmiyor