Sementa63 Kızlar Viranşehirde yaşıyorum detaylı için Urfa’ya gitmem gerekiyor. Hangi hastane ve doktora gittiniz bu arada ücreti nedir?
kartanesi___ Sementa63 Ben de urfadayım bildiğim kadarıyla nev hospital, şanmed ve eyyübiye devlet hastanesinde tek yapılıyor
ipek63yldz_ Sementa63 Metrolife Tuna Akçal takipliydim bana 800 yataklıda var demişti oraya yönlendirmişti yani . Ama randevu alması biraz sıkıntılı hemen bulamıyorsun onun için bende gitmemiştim Takdir ilahi dedim yani Çok şükürde şuan 33+6 olduk 🤲🏻🤲🏻
aylah61 Sementa63 kendi doktorum şanmed hastnesindeki şinasi çiftçiyi önerdi. Gitmeden bir kaç gün önce arayıp randevu alabilirsin demişti. Benim detaylı ultrasonuma daha 3 hafta olduğu için aramadım. Ama arayıp bilgi alabilirisiniz
Mom_1217 Sementa63 Emre ekmekçiyi burada çok karşılaştım çok memnun gidenler benim de aklımda o var şuanlık. İlk muayene ücreti 4bin demişlerdi 2hafta önce yani bu sanırım detaylı için de geçerlidir
Sementa63 esra6393 Hastaneye gidip önceden bunun için randevu mu almamız gerekiyor benim pek vaktim kalmadı 20 haftalık oldum
kartanesi___ esra6393 18 erken ben de eyyübiye hastanesinde yapacağım 21-22 haftalar arasını bekliyorum
Sementa63 kartanesi___ Hastaneye gidip önceden randevu mu almamız gerekiyor benim pek vaktim kalmadı 20 haftalık oldum
kartanesi___ Sementa63 Gün içinde mhrs’den randevu bak bazen randevu bulunamadı diyor bazen birkaç gün sonrasına veya 1-2 hafta sonrasına randevu bulunuyor. Ben de gün içinde mhrs’den kontrol ediyorum istediğim tarihte bulmaya çalışıyorum
Sementa63 kartanesi___ Perinatoloji randevusu açılıyor mu kadın doğuma gitmeden yani yeşil alan açmadan oluyor mu direkt mhrsden