Kubra001111 WhatsApp da silinen msj nasıl geri getirilir bir numaranın attıkları silinen msjlari geri almak istiyorum güvenilir bir yol istiyorum çok önemli
Kubra001111 Kubra001111 yolu nedir güvenilir bir uygulama var mı avukatla görüşüp çıkartmak mümkün mü
deletedmom43191 Kubra001111 hackerlar yapar anca harici savci izni falan gerekir diye biliyorum benim ablamin oglu hacker oldugu icin mesaj silinsede geri getiriyo programi var bilisim mezunu oldugu icin biliyo o icleri
[silindi] Kubra001111 yasal izin gerekir bunun için. Yedekleme varsa belki geri gelebilir ama karşı taraf sildiyse o da zor gibi
[silindi] Kubra001111 uygulamayı sil tekrar yükle yedekleme ekranı geliyor. Konuşmaları geri getir bakalım. Gelmezse avukat vs o iş çok zor savcılıktan yasal izin gerekiyor böyle şeyler için
Aloska Kubra001111 balım silip yüklediğinde yedekleme açıksa gelir ama değilse kimseye para kaptırmamanı öneririm dolandırılma ihtimalin yüksek
deletedmom43191 Kubra001111 ablamla gorusmuyorum suanda gorussemde bi ise yaramaz cunku baskasinin islerine karismayi sevmezler
Aloska staRmama birde dolandırılmaya çok açık oluyor böyle mevzular balım geri getiririz şu kadar verin diyip banka hesabını boşaltıyorlar telefonlarına girip riskli geliyor bana o yüzden yedekleme yoksa geri getirmeye çalışmak
kimchikimdi Kubra001111 Askim bak şimdi wpba gir ayarlara git orada sohbet falan bisiler yazıyor orada sohbet yedekleme var eger yedekleme yapmışsa geri getirebilirsin yapmamissa zor diye biliyorum