Siyahbeyaz_ mercimegin_annesiii valla bende tutmadı kuzum köpürdü ama gebe değildim 😊 şimdiki gebelik testi bile güvenilir değil bu devirde kan vermek mantıklı
zuleyha12756_ mercimegin_annesiii ben adetime 4 gün varken erken gebelik testi ile öğrendim öğrenmeden bı gün önce o çamaşır suyu testini yaptım 😄
emine717_ mercimegin_annesiii ya saçma olduğunu biliyorum ama bende yaptım onkadar çok köpürdü ki sonra test yaptım ama testte çıkmadi benim 🥲
maco61 mercimegin_annesiii vallaha işedim üstüne köpürdü sonra ertesi günü test yaptım çıktı çok şaşırdım 😅😅 hatta eşime dedim sen işesen belki yalandır işemedi ama
mercimegin_annesiii maco61 koz seninle konuşmuştuk buraya yazdığımda acaba dedim denemiştim köpürmüştü 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ☺️
emine717_ mercimegin_annesiii en en en erken gebelik testi yapmış oldum belki de 😂bilemiyorum daha günün geçmedi 4 ya da 5 gün vardı yaptığımda
tugceelaa mercimegin_annesiii ben yapmıştım gebe olmama rağmen köpürmüştü insan denemek istiyor ama işe yaramıyor 😂
tugceelaa mercimegin_annesiii idrar zaten asidik değil mi köpürmesi normal bence 😂 sonra ki ay test aldım öyle öğrendim hamile olduğumu testler daha güvenilir tecrübeyle sabit 😂
nilsumm mercimegin_annesiii Çok saçma birşey cidden gidip test alıp yapın çamaşır suyuyla gebe olduğunu öğrenmek mi var yaa?