azraakkaya Beta değerimin haftamın gerisinde olduğunu söyledi doktor, kahverengi akıntım oldu, progestan başlandı bu durumu yaşayan var mı? Geç döllenme olmuş olabilir dedi özeldeki doktor da kafamı karıştırdılar 🫣🙄
[silindi] azraakkaya ben gebeliğimi 23.08 beta ile öğrendim. 4 5 sefer kan verdim beta takibi yaptım ve aralarda 2 kattan az artarak dalgalanmalar oldu. Hatta dış gebelik olabilir takip şart falan dedi doktor. O ara bayağı üzülmüştüm. Salı günü kontrolde kese içinde bebek gördü ve geç döllenme olmuş dedi. Reglime göre 6+5 ultrasona ve göre 5+6 çıktı. Bende aynı şeyi yaşadım. Çok şükür bebek göründü haftayada kap atışı için gideceğim inşallah ❤️
Jdjsjsksk azraakkaya ben de 8000 betayla 6+2de öğrendim beta değerinin çok önemi yok ki önemli olan artış miktarı benim de geç döllenme olmuştu kafanı niye karıştırıyor doktor anlamadım başka bir yere daha git istersen
3boysmom azraakkaya beta ile haftanın pek alakası yok ki. boşuna korkutmuşlar sizi. önemli olan güzel artması. 2 günde bir beta takibi yapın sağlıklı sonuclarla inşallah, değeriniz çok güzel🙏 ben 30la öğrenmiştim ikizlerimi😂
azraakkaya Jdjsjsksk betadan da ziyade kesenin de son adet tarihine göre daha küçük olduğunu söyledi özeldeki doktor geç döllenme olabileceği için normal olduğunu söyledi ama haliyle korkuyorum bir gün hastane yatışı verdiler progestan kullanıyorum 🥹
bingaling562 azraakkaya size en azından yatış vermişler ve ilgilenmişler öyle düşünün. Benim betam 10 bin üstü görünüyordu 5+4 tüm gittiğimde kesemde görünmüştü. Hatta minik bir nokta gördüm bebek yavaş yavaş oluşmaya başlıyor demişti. Kanamam vardı. Yatak istirahati dedi. Çalışıyorum en azından biraz rapor verebilir misiniz dedim şu an bebek bile yok diye vermedi. Çocuğumu insan yerine koymadı yani 😅 rapor da vermedi oturup kalkabilirsin herhalde bir şey olmaz diye de dalga gecti bir de.
azraakkaya 3boysmom şimdi bir kliniğe gittim oradaki de kese gelişmemiş diyor her biri ayrı bir şey dedi anlayamadım ben de 🤦🏽♀️