mom28_ ilkiminannesi bende 2 gün oldu başlayalı 300 dozla başladı gece ve sabaha karsı özellikle bulantı yapıyor
anneoluyorummm103 ilkiminannesi yediklerimizde etkili oluyor ama en son yumurta toplama gününde bende hamile gibi gitmiştim toplandıktan 7-10 gün sonrada regl oldum benim anca öyle indi şişlik
ilkiminannesi mom28_ ay bulantı bende yok şükür canım . Doktoruna danıştın mı olmasında sakınca yok demi sor istersen
ghostty ilkiminannesi evet normal. Geçmişte tüp bebeğe başlayan bir arkadaşım şişlik olduğunu ama iğneleri bırakınca geçtiğini söylemişti. Şuan bende de şişlik var iğne vurduğum bölgede.
ilkiminannesi anneoluyorummm103 peki herhangi bir sorun yoksa yumurta toplamadan 5 gün sonra transfer oluyor değil mi regl neden oldunuz
mom28_ ilkiminannesi sordum olabilir diyor bakalım cumartesi kontrol var inşallah hersey yolunda gider hepimizede rabbim kolaylık versin yardım etsin inşallah birbirimize dua edelim
ghostty ilkiminannesi evet suan yumurtalarınız büyüyor zamanla o bölgede şişkinlik oluyor. Transfer sonrası da benim göbek deliği çevremde oldu şuan. Bir sürü ilaca iğneye maruz kalıyoruz.
anneoluyorummm103 ilkiminannesi bende kistler olduğu için rahim dinlendirme yapıldı dondurulmuş transfer oldum o yüzden taze transfer nasıl oluyor maalesef bilmiyorum