Nisa01 Kızlar aranızda regenesis Max diye ilaç kullanan varmı doktor bunu verdi tüm vitaminler varmis
GokceYaman Nisa01 bende kullaniyorum 12. Haftadan beri hergun iciyorum. Suan 30+4 olduk hala devam :) doktoruna bir danis istersen hergun mu kullanayim diye.
gizem_krgz_9 Nisa01 12.haftamdan beri kullaniyorum gunde 1 kere aliyorum ben canim. Demiri de gunde 2 aliyorum degerlerim cok dusuk oldugu icin
Nisa01 Ozisss anladım canım alayım ozaman tek OMEGA 3 yok zaten bunda dimi hepsi var peki demir ilacına devam ediyormusun
Ozisss Nisa01 devam ediyorm canm genesis demir ilaci ve d vitamini kullaniyorm omega var genesisin icinde dozaji cok yuksek degl sdce.haftada iki kez balik yiyorm o yuzden dert etmiyorm onu
Sedagokkaya 34 haftamdayım doktor günde 2 yeterli dedi demir ilacına devam ediyorun. Ekstradan magnezyum alıyorum 🤗
DiplomaliEvHanimi Nisa01 banada verdim arkadininokudum baya sey var 67 tl 30tane var 5+1haftaligm daha 🤔
Esraesra06 Nisa01 ben oceans mummy adlı vitamini kullanıyorum canım içinde bütün vitamin ve mineraller artı balık yağı artı folik asit var