momymomm Az önce bir anda suyum geldi panik olmadan bekledim sonra akmaya devam etti sonra duşa girdim akmaya devam etti bi an anlayamadım şimdi hastaneye gidiyorum sizlerden dua bekliyorum kızlar sancım falan pek yok gibi ama bakalım artık
mehmetsaki momymomm Rabbim yar ve yardımcınız olsun stres etmeyin sancınız yoksa suni sancı verebilirler bol bol yürüyüş hareket yaparak açılmanın olmasını beklersiniz duamdasınız inşirah felak nas ve 3 ihlas 1 fatiha okuyun biiznillah hayırlı güzel haberler verirsiniz 🤲🥲
321duru123 momymomm Rabbım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına alıp evine gelmeyi nasip etsin darısı nerde isteyen hakeden varsa hepsine versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tuggcea momymomm sağlıkla gelsin inşallah, Allah yardımcınız olsun, sıkıntısız biçimde bebişinize kavuşmanız dileğimle🌸
momymomm mehmetsaki ne sancı ne açılma çıkmadı hala suyum geliyo ama bakalım ilk etapta suni vermeyecekler inşallah bir an önce kendi sancım gelir ikinci doğumum suni sancı almasam çok daha iyi çok teşekkür ederim🙏🙏
mehmetsaki momymomm rica ederim inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim bi sancıda hayırla ve sağlıkla kurtarsın 🤲🤲🤲
momymomm Hande_tn sancı beklicez gelmezse sabaha doktor karar vericek sancı açılma olmazsa sabah gelen doktor suni verin derse suni verilecek bakalım yaşayıp görücez
3bebekliannee momymomm Allah yar ve yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰 suyunuz çok azalırsa eğer mecbur suni verip doğumunuzu hızlandıracaklardır umarım en kısa zamanda sancınız ve açılmanız başlar iki sancıyı da tadan biri olarak suni biraz zorlu oluyor maalesef dualarım sizinle 🙏🏻💕
momymomm 3bebekliannee benimde ikinci doğumum ilkinde 5 saat aldım gerçekten iyi bir şey değil ama beklemekte kötü 🥺 teşekkür ederim🙏🙏
Mervee09 3bebekliannee Ya size bisey danismak istiyorum sanirm suni sanciyi da tattiniz kendi sancinizida..Benim ikinci dogum olcak kafasi iri biraz haftasina göre önde kendi sancim gelene kadar da doktor bekletmicek gibi görünüyo daha da irilesmesin diye suniyle dogumu baslatrz dedi pek sezeryan düsünmüyo ama bi yandan da bana bırakiyo hem kafasi iri hem suni sanci olunca gözüm korktu benim sezeryan mi olsam diyorum benm yerimde olsaniz napardiniz suni sanci daha da mi dayanilmaz kendi sancimiza göre