betulsezer33 27+4 haftalıgım artık bebegimi fazla hissetmiyorum çok hafif hissediyorum normalde çok hareketlı hiç durmaz ama son 4 gündür hissetmiyorum normalmi çok korkuyorum
Asya1122 betulsezer33 hareketler belli dönemde azalıyor bizde de öyleydi ama soğuk bir şeyler içip sol tarafına uzanırsan hareketi hissedersinq
Halime34 betulsezer33 o haftalarda bende de öyle olmuştu tedirgin olup sağlık ocağına gitmiştim kalp atışlarını dinlemeye bir sorunu çıkmadı 31 haftalık oldu hareketleri düzene bindi
tugbaugur betulsezer33 o haftalarda öyle oluyor ilerleyen zamanlarda bi dursa diyorsun 😅😅 önemli bi şey değildir diye düşünüyorum yine de doktorun görmesinde fayda var 🙏🏼☺️
senem0987 Ben 27+6 haftalık hamileyim bana da oldu normalde rutini oluşturmuştu kendi sabaha karşı çok hareketli olurdu gün içinde de bazı saatler ve gece yatağa girdiğimde bende 2 gün çok nadir hissettim şimdi düzeldi
nurssmom betulsezer33 çok korkutucu oluyor neden böyle yapıyorlar acaba yaaa😂 galiba büyüme atakları falan oluyor dönem dönem o ara sürekli uyuyor ama insanın ödü patlıyor 😂