Mara1 Merhabalar, kan değerlerim düşük ama bana hala bir takviye verilmedi. Bazı arkadaşlarım başlamış. Aile hekimi verdi ama kadın doğum 14.haftada başlayacaksın diyor. Benim bu değerlerin sınırın altında. Ama doktor sorun yok dedi
betulmommy Mara1 ben hamileliğin başından beri demir, d vitamini kullanıyorum. Demir doğuma kadar dedi doktor doğumda cok kan gidiyormus
kirr Mara1 benim baya kansızlığım çıktı değerlerde o yüzden sabah akşam feramat kullanıyorum günlük vitaminimde de d vitamini var
Mara1 Eyllullu 9+6’dayım yarın tam 10 oluyor. Sadece çevremde değerleri benim kadar düşük olmadığı halde başlamışlar. Bende değerlerim düşük olunca bebeğim konusunda endişelendim.
Mara1 kirr siz ne zaman kaçıncı haftada başladınız. Doktor bugün kanın 11,4 o yeterli dedi. Ama denir ferritin düşük anlamadım. Bir de benim D vitaminimde yerleşseydi gebelik öncesi 20.000 lik kullanıyordum. O kadar düşüktü. Onu da bırakmıştım hamile olunca
kirr Mara1 15. Haftanın ortasında yazdı bana doktor ama sadece kansızlığın var ileri biraz dedi başka bir şey demedi
Mara1 Yank o zaman doktorun dediği gibi. Sanırım düşükte olsa yine o zamanlarda başlanıyor çoğunluk olarak
Mara1 kirr o zaman bekleyeyim bende 3 defa muayene oldum. Kan değerlerim en başından beri görülüyordu. En son bugün sordum. 3 doktorda gerekli görse başlardı sanırım. Devlete gidince de böyle tam net bilgiyi de alamıyor insan. Sigortamla ilgili sorun kalktığı an özele gidip daha detaylı konuşacağım doktorumla.
Mara1 betulllnxn bana da ferrum hausmann yazdı bugün ilk defa içtim bu ilaç bulantı falan yapmadı bende ilk gün. Başka başlıkta okumuştum kabızlık bulantı yapanlar vardı ama hangi ilaçtı hatırlamıyorum.
kubra20 Mara1 canım benimde demir ve d vitaminim baya düşük sınırın baya altında. Israrla her gidişimde soruyorum 12. Haftadan sonra başlıcaz diyor deli gibi araştırıyorum bende
Mara1 kubra20 ben yeni başlamış oldum artık. Ekim sonu gittiğimde artık başlıyoruz dedi ve verdi kan hapı ve D vitamini 🥲 ama ben daha bugün başladım
qwertyxx kubra20 ben hep kullandım hamile kalana kadar sonra sordum omega 3 magnezyum d vitamini kullanıyordum dedi ki zaten organları olusuyor vücut çok çalışıyor bi de vitaminlerle yormaya gerek yok yediğinden ne alırsan dedi iştahın varsa bol et ye meyve yeşillik tüket d vitamini de kesmedik 6 damlaydı 4e düşürdük emmy06
ozlemyilmaz60 Canım şu şekilde bebek üç aya kadar annenin vitaminlerinden beslenmiyor yani herhangi bir vitaminden de besleniyor o ara sadece tek ihtiyaç folik aşıt üç aydan sonra ise tüm takviyelere başlanıyor