ilk iki normal doğumdan sonra sezaryen ameliyatla 34. haftalikken bebeğim geldi daha doğrusu gelmek zorunda kaldi
Artık 34 haftalık olmuştuk zaman gecmeden iyi bir dr bulup sezaryen gununu kararlaştirmamiz gerekiyordu. normal bir hastanede takipliydim zaten ama onlar burda doğumumu yapamayacaklarını soylediler riskli diye ya şehir hastanesi yada ege araştirma onerildi. Mecburen yeni dr arayisina girdim dr yaşam beye gittim o da riskli diye kabul etmedi ama hemen bana çarşamba gunu yatiş verdi artik hastanede gecirecektim günlerimi bu arada doguma dair hiç bir belirti yoktu yani hersey yolunda ve olumluydu bu surecte ciger geliştirici igne yaptilar, alttan üç dört defa bakıldı(itiraz etmeme rağmen). iki saatte bir nst ye aliyorlardi her ogunde aclik tokluk kan şekerine bakiyorlardı taki cuma gunu oğlen oda da kanepede eğilene kadar bi sicaklik basti kanamam foşur foşur gelmeye başladı ben korkuyla bagirdim kanamam var durdurun diye acil ameliyata aldilar herkeste bir telaş bi koşuşturmaca… sonradan oluşan solunum sıkıntısından yine bir 10 günlük yogun bakım travması Şuan bebeğim iyi Elhamdulillah miadinin dolmasına 5 gün kaldı. Ailecek zor günler atlattık. ama ben ne zaman atlatırım bilmiyorum. Sağlık sisteminde yapılan mantık dışı müdahalelere tekrar boyun eğmeyeceğime kendimi şartlandırmıştım oysaki…