Dlkkoge Msalbyrk yani doktor illaki anlar normal olup olamayacağını ama birden sancı gelmiyor ablama doğumunda suni sancı verildi 8saat falan sürmüştü sonra on dkda Doğumdan cıktı:)
Dlkkoge Msalbyrk valla benimde isteğim o yönde.Allah hepimize kolay Doğum yapmayı nasip etsin inşallah🥰
Nisanurr Msalbyrk benimde bu doğumum devlette olacak, devlette epiduralde yok malesef Allah yardımcımız olsun valla ama dayanırsın insAllah canım korkma korkulacak kadar değil ben doğum hikâyemde de yazdım şancı beni o kadar mafvetmedi
eesssssee Bende yarın yatış yapıyorum galiba banada suni sancı verilecek. Ağdaya bile dayanamayan ben ne yapıcam bilmiyorum 🙄
Ozgeaslan2305 Msalbyrk 1 cm acilmam var 1 cm de esneme payi var dedi ama o nedemek anlamadim 2 cm mi oluyo acaba
Elsaa Bugun bende suni sanciyla dogum yaptım, 40+2 günlükdü bebiş gelmek istemiyordu. Benle aynı saatde bir kızda suni aldı . 5 saate suyum geldi 3 saate dogurdum bebiş iri bebekdi. O kız 13 saatden sonra doguma alındı
Zhrtsdmrlnk Perşembe 40+4 te bana da yatış verip suniyle başlatacaklar doğumu çok çok çok korkuyorum nasıl atlatirim bilmiyorum sanki bana yada bebeğe birşey olacakmış gibi hissediyorum