ydgr1 Rutin kontrol için 17+1′deyken doktora gittim. Orada BPD ölçümü 17 hafta, AC ölçümü 16+4 hafta, FL ölçümü 16+3 haftayla uyumlu çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı, biraz endişelendim.
Havin49_ ydgr1 ben ikiz hamileiym 15 haftalığım bir bebeğim 13 haftalık ölçümü biri 17 haftalık riskli gebelik bölümüne gidiyorum seninki önemli değil cnm ultrasına göre 1 hafta 5 gün ölçüm farkları oluyor
MuallaS ydgr1 reglden sonra tam olarak ne zaman hangi gün gebelik gerçekleştiği net olmadığı için bir hafta önde yada geride olması bir sorun oluşturmuyor, siz bunu stres yapmayın beslenmenize dikkat edin hiç bir sorun olmayacaktır zaten bir şey olsa doktorunuz söylerdi 💕💕
zezze cylnboran04 ben de her gittiğimde önce 3 gün öne attı en sonda da 1-2 gün öne attı neden öyle oldu anlamadım bana göre. 5 gün gerideydi son adet tarihime göre yani ama her gittiğimde gün ileri atıyo anlamadım bende
zezze cylnboran04 benimde 23 haziran son Adet tarihim ama 5 gün geride hesapladı şuan bakalım tekrar gittiğimde degisek mi bu tarih
nursenasu27 Benimde geç döllenme vs denildi âdet düzensizliğim vardı zaten hiç âdet görmeden gebe kalmışım ve her doktorun kullandığı cihaz farklı olduğu için o tür farklılıklar olabilir bende de öyle oluyor açıkçası önceliğim sağlıklı gelişimi❤️
atesvesu ydgr1 son adete göre şuan 9+1 haftaligim USG de bir hafta geri çıkıyor doktorum 1 hafta önde yada geride olması normal sorun teşkil etmiyor dedi