Gencbirannis Kızlar eşimle sipariş etmiştik birkaç malzeme çıkarttırdım içinden ama özel sos filan diyor mayonez oluyor mu içinde dürümün? Bilen var mı?
busra05_ Gencbirannis hiçbir zararı olmaz kuzu valla bende ilk aylarda takardım mayoneze ketcapa evet katkı maddeleri var tüketmemiz gerekiyordu ama yedım cok olmamak şartıyla 🌸🙏🏻
Gzde_defne Gencbirannis ben arada yiyorum fast food burger onlarda da mayonezli sos oluyor o kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum içimi ferah tutuyorum sende öyle yap bir daha dikkat edersin gecen de rus salatası yedim biraz canım istiyor napayım
tazenne Canım azıcık maydanozdan hiçbişey olmaz. Yani bir dönerde ne kadar maydanoz olabilir ki. Alıp eline deste deste yemediğin sürece bence hiç şey olmaz. Ben yiyorum çok şükür sağlıklıyız
daisymom_99 Gencbirannis benmde canım istedi şimdi sabahtr berli bir şey yiyemiyordum bulantıdan😅 sipariş versem bir seferlk mayonezden bir şey olurmuki
busra05_ Gencbirannis afıyet bal şeker olsun bısey olmaz bebegım sıkıntı yapma💖ben hep hamburger yıyodum 😂😂🥹
Gencbirannis daisymom_99 canım valla hiç bilmiyorum bişey diyemiyorum bilmeden yedim bende ama sosları hep dibe çökmüş ben dibini yemedim üst kısımlarda varmıydı hiç bilmiyorum
Gencbirannis Gzde_defne oh oh afiyet olsun canım bazen çok pimpirikli olmak da iyi değil sanırım ya oldugu gibi yaşamak lazım:)))) dedigin gibi