[silindi] Ftm_75 merhabalar benim bebeğimi de hesaplarmısınız ? ❤️ Son adetim 06.10.2025 Değerlendirilen Tek Gün 22.10.2025 Gün Adet Döngüm 30 gün Gün yumurtlama gördüm Gün çatladı
[silindi] Ftm_75 teşekkür ederim haber veririm tabi ❤️ son olarak adet döngüm 29 olsa Gün yani sadece tek bir gün değerlendirdim çatlama olmuştu o akşam hamile kaldım bu durumda teorik olarak ne olur ?
Ebru0 Ftm_75 merhabalar benimkini de hesaplar mısınız. 11.10.1995 doğum tarihim son adet tarihim 7 haziran . Planlı gebelik degildi ilişki ne zaman oldu ve ne zamanki tarihle gebelik oluştu bilmiyorum. Adet döngüm 29 günde bir oluyor genelde
aysegulk07 Ftm_75 ayy merhaba şimdi aklıma geldi ben 18 haftalık oldum ve bebeğim net şekilde erkek size de yazayım dedim bana hesaplama yapmıştınız teşekkür ederim 😍
bartulies elrahe08 %70 kız dedi 2 doktor baktı 2side aynısını söyledi 2hafta sonra tekrar gdicem netleştirmeye
maco61 Dilos24 ayy inşallah yaa🫠🤲 kızım var oğlumda olsun çok isterim 16 haftalık gödtermedi kendini daha