maco61 Ftm_75 son adet tarihim 31 temmuz. 7 agustosda oldu 16 agustos da oldu 17 agustosta uvalasyon testim tam pikti ogün oldu ve son olarak 18 oldu. Başkadar olmadı toplam 4 defa yumurtlama günü 17 Agustos
Zeynep248 Ftm_75 bana da tahminde bulunabilir misiniz lütfen 💓 7 ağustosta adet oldum 17 ve 19 ağustosta ilişkiye girdik şuan hamileyim 30 günde adet oluyorum buna göre 21-23 Ağustos arası yumurtlama dönemim oluyor
Ftm_75 maco61 kız olma ihtimali %80 canım yumurtlama öncesi ilişki kız bebek genelde 🩷🧚♀️öğrenince haber eder misin
zumra8146 Ftm_75 Bana da bakabilir misin canım 😍 Son adet tarihim 31 Temmuz. İlişki tarihim 12 Ağustos tek ilişki oldu 🌸
maco61 seher_3590 nerden analdınız🥹🤲 ayy inşallah yaaa bir kızım var bir daha çocuk düşünmüyorum birde oğlum olmasını çok istiyorum
Cokistersengelerbence Şuraya da bir el atın bacılar. Ben cinsiyetten hiiiçççç anlamıyorum ve yorum yapamıyorum maalesef 🙈
seher_3590 maco61 kuzum kese şekline göre tahmin ettim şuan kaç haftalik var mı daha büyük ultrason fotosu