cakirbebek Ya kizlar 29+1 haftayim bugun ishal oldum. Ishal olunca dogum yaklasmis derler ya korkuyorum ilgisi var mıdır . Karnimda birkaç gundur kasılıyor ara ara zaten iyicene korktum ishal oluncada
Deryz cakirbebek bence korkulacak birşey yok miğdenizde ilgili bi sorunda olabilir bende çok yaşadım ama çok şükür daha doğurmadım 37. Haftamdayım
Maviss25 cakirbebek normal durum canım korkma yediğin yemeklerden kullandığın ilaçlardan dq olabiliyor bnmde öyleydi bi aralar
Seyma190623 cakirbebek 22 haftalığım aynı şeylri yaşadım 4 gün sürdü canım çıktı bi kramp bi ishal. Magnezyum eksiliğinden diyip ilaç başladı doktorum aynı zamanda her gün muz kefir vs tükettim 5. Gün iyiyim şükür büyük ihtimalle sizinde ondandır
Hnddmr cakirbebek kız yok korkma 33 haftadayım 2 haftadır kabızım bende hatta hemoroid oldu ıkınmaktan yüne de herşey yolunda hiç telaş etme ishal olmak daha iyi emin ol kabızlıktan
cakirbebek Deryz benim çocuklugumdan beri kabızlık problemim var. Hamileliklerimde ekstra zor yapıyorum . Ilk kez ishal olunca korktum
cakirbebek Hnddmr yok bence ishal daha kotu ben kabizliga alistim ve ishal.hemoroidi daha cok azdiriyor sanki ya 😄
Seyma190623 cakirbebek eğer suya atılanı kullanııyosanız kimi zaman o da ishal yapıyormuş zaten kramplrın sebebi ishal. Tablet olan magnezyum daha iyiymis
cakirbebek Seyma190623 eczane teknisyeniyim hamilelikten oncede magnezyum alıyordum tablet olani 1 senden fazladir kullanıyorum