daisymom_99 saturn0908 bebe time yalancı pozitif çıkarıyor zaten eğer gebelik varsa da çizgi çıkmıyor çok yanıltıcı kaç kerede şikayet oluşturdum bence bu testi kaldırmalılar
3bebem saturn0908 1 kere bana yalancı verdi ama hepsi yalancı olmaz tabi testin şuan pozitif kan verip emin olabilirsin için rahat eder 🥰
daisymom_99 saturn0908 canım hevesini kırmak istemem ama bende bu şekil çıktı çok heves ettm diğer gün regl oldum inşalah vardır ama başka bir testte daha denemelisin bence
SuEr_Tu1512 saturn0908 Var gibi görünüyor en iyisi kan vermen☺️ Ben iki gebeliğimi de bu testle ve aynı böyle silik şekilde öğrendim, kimine yanlış çıkarıyormuş ama bana doğru çıkarmıştı 🤷♀️
daisymom_99 saturn0908 benmde 4 gün gecikmişti tavsiyem kaset test veya yalancı çıkarmayan erken testlerlede dene
senos15 babymom2026 canım sen kimyasal geçirmiş olabilirmisin bebe time silik çıktığında yanlış sonuç veriyor bu gayet net ve kasette de çıkmış bence seninki kimyasal dı regli oldum sandın çünkü kimasalla regli aynı gün oluyor