_mom01 Arkadaşa doktor söyledi cinsiyetleri ama bize hafatya açıklayacak inşallah siz ne düşünüyorsunuz 1. Bebek
hayirlisi06 _mom01 iki kızı üç kızı olan ikiz annelerinin kaderi galiba Ikizlerimzn kız olması 🌷 Rabbim en güzelini bilir inşallah biri hayırlısı ile erkektir… benim olmadı sizin olur inşallah. Rabbım Büyüktür. Benim 4 kızım oluyor ❤️
_mom01 hayirlisi06 sanırım benim de öyle nasip buymuş isterdim ki bir erkek olsun, eşim takıntılı biri değildir ama her erkeğin bir erkek çocuk hayali bardir diye düşünüyorum hayırlısı buymuş Rabb’im yokluklarini gostermesin
hayirlisi06 _mom01 ben sırf eşimin o mutluluğunu görmek isterdim Naisl mutlu olacaktı Allah bilir gözlerinde o ışığı görmeyi çok istedm eşimde aynı elhamdülillah ayrım yapmaz lakin her erkek ister tıpkı bizim kızımız olmasını istedigi gibi. Çok hayal kurdum o sedyede erkek diyecek diye eşimle göz göze gelmeyi çok istedim Allahın bildiğini kuldan nasıl saklayım çok dua ettim Ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama 3 kız 1 erkek istemek de doğaldır dimi. Adak adadım. Adını Muhammed koyacaktım. Onun ismi hürmetine istedim olmadı. Bu saate sonra dha cocuk düşünmem Allahım isteyene versin seseryan olursa tüplerm bağlanacak. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler 🌷
_mom01 desenn bu hafta farklı bir doktora gittim o söyledi ama bana söylemedi ben şu an buradaki yorumlara bakarak yorumladım canım