tembelkiz Dünden beri çok kötüyüm ne yapacağımı artık şaşırdım uyku bile uyuyamıyorum acile gittim serum taktırdım banamısın demedi sabah doktora gidip ilaç yazdırdım içtim daha faydasını göremedim ne yapacağım nasıl sakinler bu yaşayan varmı bune feci bir şeymiş böyle
Kvsr46kvsr tembelkiz bende emziriyorum, bir ay önce ürtiker olmuştum. Ne iğne ne serum geçirmiyodu. Sonra bayağı sardı her yanımı. Suratımda komple olmuştu. Doktor halime acıdı, 6 saat emzirmeden durabilirsen serumuna ilaç katıcam dedi. Mecbur kabul ettim çok felaketti çünkü. O serumdan sonra kurtuldum. Çok zor umarım atlatırsınızz
mavideniz9696 tembelkiz ben de yıllardır ürtikerle uğraşan bir insanım. Bir sürü ilaç denedim artık ilaçlar fayda etmiyor kortizonlu serum taktırıyorum. Yıllardır böyle 20 yıldır falan sebebi de bulunamadı bir türlü gerçekten çok zor Allah yardım etsin size de ılık duş alın vücudunuzun nemli tutun bol bol su için
ezgi3452 tembelkiz Maalesef ürtiker hemen geçmiyor. Birkaç kez başıma geldi. Serum ve damardan yapılan igne birkaç saatlik rahatlama sağlar şu anlık size. Tamamen geçmesi maalesef 3-4 gün buluyor. Çok sıcak ortamda bulunmamaya dikkat edin, hiç geçmeyecek gibi gelecek ama geçecek🙏 İlaç önerisinde bulunmam gerekirse kesinlikle bilaxten (acilde de damardan bunun iğnesini yapmışlardı bana)
tembelkiz dilaradoyan hayır değilim ama emziriyorum verdikleri ilaçta serum da kar etmedi bu neymiş böyle
mini575_ Ürtiker kan ısınmasidir, yumurta, cikolata, süt ürünleri, domates, buğday ürünleri, balık, bal pekmez yemeyin.. sebze tavuk eti yiyebilirsininiz… kendinizi sıcak tutmayın kizaran yerlere soğuk bir bezle kompreks uygulayabilrsiniz
Kvsr46kvsr tembelkiz 4 gün yoğun geçti, sonra ilaçlı serumu alınca birkaç saate tamamen geçmişti. On gün boyuncada kızarıklık çıkmaya devam etti ama kaşıntı olmuyordu. Kızarıyordu sonra hemen kayboluyordu