Mervessayars_123 basak19 çok güzel ama eşim biraz degısık olduğu için o tarz isimleri kabul etmıyor bana kalsa çoksan bulmuştum isim😂🤍
Ipek321 Mervessayars_123 valla bu gidişle Yiğit Ege olacak başka bir isme ben ısınamıyorum eşimde birsey demiyor 🌸
Sdt aybalasmom gerçekten mi eşim yavuz ismini çok istedi ben açıkçası yavuz ismine ısınamamıştım. O yüzdn yanına ek olarak emiri ekledik benimde gönlüm olsun diye. Sizin gibi yavuz ismini sevenleri duydukça biraz daha mutlu oluyorum 🥰
aybalasmom Sdt çok asil bi isim geliyor bana Yavuz ismi. Adının özelliklerini taşır, cesur olur, korkusuz olur, liderlik özelliği taşır. Ben de emir isminden hoşlanmam 🤭 çok güzel ortak karar vermişsiniz gayet hoş bence önemli olan sizin beğenmeniz
supermooomy Mervessayars_123 ayy benim de var böyle takıntım huyu benzeyecekmiş gibi geliyor ya da benzemese bile aynı isim olmasından hoşlanmıyorum
Ebru567- Bende Deha ismini düşünüyorum biz iki isim koyuyoruz birini eşim birini ben ben ve kızım Deha olarak koyduk ama eşim ikinci isme karar veremiyor gerçi söylediği isimlere bende sıcak bakamıyorum isimlerin kesinlikle anlamlarını çocukların taşıdığına hatta herkesin taşıdığına inanırım ve gerçekten yaramaz olan isimler var mesela onları direk eliyoruz 20 haftalık olduk ne zaman karar veririz bakalım
Mervessayars_123 Ebru567- sen yine iyisin canım biz 26 haftalığız ortada hala isim yok korkuyorum çocuk isimsiz doğacak😂
1demetyasemen Mervessayars_123 eşim istemedi 🥲 Can Bartu ismine kadar verdik 🥹 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım içinize sinen isim bulabilirsiniz 😃
1demetyasemen Mervessayars_123 teşekkür ederim ama çevreden hiç hoş dönüş alamadık sanırım vazgeçicez 😅