Mervessayars_123 Kızlar erkek bebek isim önerisi yapar mısınız anlamı da güzel olan erkek bebiş isimlerinizi bekliyorum
Ipek321 Mervessayars_123 ben de şuracıkta bekleyim 🥹 post açtım böyle postlara da girip bakıyorum ama hala karar vermiş değiliz aşırı kararsızlık var eşimde de bende de cocuk isimsiz kalacak yaa 😅 tabi aklımda sunlar var Yiğit Ege Metehan Kuzey Efe
aybalasmom Mervessayars_123 bebeğim erkek olsaydı Yavuz Göktuğ koyacaktım. Yağız, Aytuğ, Alptuğ, Aybars, Baybars, Timur, Çağatay, Dağhan, Murathan, Gökhan, Gökmen, Gökay, Gökalp çok hoş
Bbgg Mervessayars_123 biz de Ayaz ismini düşünüyoruz eşimle 🥰 aslında tam bir sıcak insanıyız soğuk havaları sevmeyiz o yüzden emin olamadık ama isim de kulağımıza hoş geliyor kendimizce daha iyisini bulana kadar buna karar verdik diyeyim
Ipek321 Mervessayars_123 Benim nasılsın başından beri istediğim isim Yiğit Ege 🥹🥰 çok teşekkür ederim 🌸
Mervessayars_123 3bebekliannee eğer iki isim düşünürsen asilin yanına yiğit ismini çok yakıştırıyorum asil yiğit 🥰
1demetyasemen Mervessayars_123 bende şuracıkta bekleyeyim işim çok zor Aren Bartu Emir Arda var şuan aklımızda 😂
akkoyun21 Mervessayars_123 Talha ,Muhammet Furkan oğlumun isimleri ekstra Enes Taha Yasir Yusuf Eymen Mirza beğendiğim isimler
Mervessayars_123 akkoyun21 miras ismini çok begenıyorum ama yakınımda birinde var aslında Talha ismini çok beğeniyorum teşekkür ederim öneriniz için🤍
Mervessayars_123 supermooomy çok güzel gerçekten ama çevremde olmayan isim arıyork. 😅 çok teşekkür ederim
1demetyasemen Bbgg Daha çok soğuk anlamı taşıyormuş Şira Mercan diye biri var instagramdan bakabilirsin asla önermiyordu. Ayaz isimli bir çocuğun donarak öldüğünü falan anlatmıştı. Tabi soğutmak istemem kötüde çağırmak istemem ama öyle anlatınca ben vazgeçmiştim 🥹 onun yerine Aras istiyodum ama onu da arkadaşım koydu şimdi dımdızlak kaldım 😂